Ingredienser

2,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,300 kg Ost, revet

0,200 kg Dekora?
Marilet Hvidl?g Oregano

0,160 kg Chorizop?lse i skiver

0,120 kg Semi dried cherrytomater

2.78 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRISEM?RBRAD MED FYLD

Opskriftnr: 71-0609

Fremstilling
De afpudsede grisem?rbrader fl?kkes p? langs og kommes i ovnfaste emballager.

Skiver af chorizo p?lse kommes p? den ene halvdel af m?rbraderne.

Den revede ost blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g Oregano og kommes oven p? grisem?rbraderne.

Til sidst pyntes de med semi dried tomater.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20-25 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med frisk pasta og lun baguette.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisem?rbrad 72%, OST 11%, marinade 7% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, oregano, rosmarin, persille), salt, sukker), chorizop?lse 6%, semi dried tomater 4%.

Go to Top