Ingredienser

0,500 kg Portobellosvampe

0,500 kg Puck Ost i brik, Arla

0,250 kg Tomater

0,100 kg Dekora Marilet Athen

1.35 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GR?SK MARINERET PORTOBELLOSVAMP

Opskriftnr: 94-0104

Fremstilling
Stokken fjenes p? svampene og de sm?res indvenigt med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Athen.

En skive Puck ost kommes ovenp? og svampene pyntes af med en skive tomat.

Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 200?C i ca. 15-20 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle slags k?d, fisk eller fjerkr?.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Portobellosvamp 37%, OST 37%, tomat 19%, marinade 7% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (toast l?g, dild, persille, hvidl?g, merian), salt, krydderiekstrakter, hydrolyseret vegetabilsk protein).

Go to Top