Ingredienser

5,000 kg Okseinderl?r u/fedt og sener

2,230 kg Is/vand

0,090 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,090 kg Schinkat?500

0,080 kg Nitritsalt (DK40018)

7.49 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KOGT OKSEP?LSE

Opskriftnr: 54-0076

Fremstilling
Det afpudsede oksek?d hakkes igennem 13 mm hulskiven.

Schinkat 500 DK og is/vand blandes, hvorefter salten tils?ttes.

Blandes grundigt med k?det og massen.

Massen henst?r natten over ved 5?C og r?res godt igennem dagen efter inden stopning.

Stopning
Massen stoppes i kogetarm

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
P?lsen anvendes skivesk?ret som p?l?g.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 0% af det f?rdige produkt.
Okseinderl?r 67%, vand, salt, dextrose, stabilisatorer (E 450, E 451), fortykningsmiddel (E 407), antioxidant (E 301), hydrolyseret vegetabilsk protein, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top