Ingredienser

10,000 kg Koldt vand

2,000 kg Kylling, kogt

1,200 kg Fl

1,000 kg Mulligatawny Suppe (Karry)

14.2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MULLIGATAWNY SUPPE MED KYLLING

Opskriftnr: 95-0010

Fremstilling
Alle ingredienserne blandes og bringes derefter i kog.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max, 3 timer.

Tilberedning
Varmes i en gryde eller i mikroovn.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med baguette.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Vand, kylling (kogt) 16%, FL?DE, krydderier (l?g, porrer, paprika, gurkemeje, hvidl?g, chili, koriander), modificeret majsstivelse (E 1422), salt, M?LKEPULVER, g?rekstrakt, tomatpulver, palmefedt (delvis h?rdet), stabilisatorer (E 451, E 450), antioxidant (E 330), emulgator (E 471), krydderiekstrakt.

Go to Top