Ingredienser

2,000 kg Skinkeklump u/fedt og sener

0,200 kg Dekora?Marilet Tomat & oregano

0,130 kg Julienne mix

0,050 kg Serranoskinke

2.38 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

TOMAT OREGANO MARINERET SKINKEKLUMP MED GR?NTSAGER

Opskriftnr: 71-0624

Fremstilling
Julienne mix blandes med ca. haldelen af den afvejede m?ngde Dekora Marilet Tomat/oregano.

Skinkeklumperne afpudses og der sk?res en lomme i hver hvorefter de marineres i den resterende m?ngde Dekora Marilet Tomat/Oregano.

Skinkeklumperne fyldes med de marinerede gr?ntsager og skiver af serranoskinke l?gges henover.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 45 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med hasselbagtekartofler, broccolisalat og sauce lavet af stegeskyen.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkeklump 84%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (tomat, l?g, oregano, chili, basilikum, peber), salt, dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt), gr?ntsager 5% (SELLERI, porre, guler?dder), serrano.

Go to Top