Ingredienser

1,000 kg Kalkunbryst

0,240 kg Taverna, Grillost 250 g

0,200 kg Kalkunbacon i skiver

0,150 kg Cherrytomater

0,100 kg Dekora?
Marilet Hvidl?g Oregano

1.69 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HVIDL?G/OREGANO MARINEREDE KALKUNPAKKER

Opskriftnr: 83-1037

Fremstilling
Kalkunbrystet sk?res i skiver, der bankes let ud.

Den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g Oregano sm?res indvendigt p? kalkunskiverne og et passende stykke grillost l?gges ovenp?.

K?det rulles sammen, kalkunbacon foldes omkring og rullen holdes sammen med en tandstik p?sat en cherry tomat.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15-20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill

Serveringsforslag
Kan serveres med pastasalat og grillflute

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kalkunbryst 59%, GRILLOST 14%, kalkunbacon 12%, cherry tomat 9%, marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, oregano, rosmarin, persille), salt, sukker).

Go to Top