Ingredienser

1,000 kg Kyllingebryst

0,200 kg Cocktailp?lser

0,100 kg Dekora?Sambalsauce Chili Soja Light

0,100 kg Koldt vand

0,010 kg Tendin Indasia (G23620)

1.41 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SAMBAL S?D CHILI MARINERET KYLLINGESPYD

Opskriftnr: 83-0398

Fremstilling
Kyllingebrysterne sk?res i store tern.

Metode 1: Tumbler/spicer.
Tendin og koldt vand blandes og fyldes i tumbler/spicer sammen med k?det.

Der tumbles i ca. 10 min. eller til lagen er optaget.

Metode 2: Vakuumpose.
Tendin og koldt vand blandes og fyldes i vakuumpose sammen med k?det.

Posen vakuumlukkes og l?gges p? k?l (h?jst +5?C), hvor den masseres/vendes med j?vne mellemrum til k?det har opsuget lagen.

K?det marineres i den afvejede m?ngde Dekora Sambalsauce Chili Soja Light.

Det marinerede k?d og cocktailp?lser s?ttes skiftevis p? grillspyd.

Tilberedning
Steges p? en varm pande eller i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til grill.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kyllingek?d 71%, cocktailp?lser 14%, marinade 7% (vand, sukker, krydderier (chili, l?g, hvidl?g, karotter), SOJASAUCE (vand, SOJA, HVEDE, salt), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), eddike, gelatine (grise), fortykningsmiddel (E 412), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202)), vand, salt, sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 301, E 331).

Go to Top