Ingredienser

2,000 kg Andel?r m/overl

0,180 kg Abrikoser, t?rrede

0,050 kg L?g i ringe og skiver, T?rrede (E7060)

0,030 kg Dekora Marilet Kokos ?ble Karry

0,010 kg Dekora?Grillkrydderi Antisaft

2.27 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ABRIKOS FYLDT ANDEL?R

Opskriftnr: 85-0197

Fremstilling
De t?rrede abrikoser sk?res i sm? tern og blandes med de t?rrede l?g og den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kokos ?ble Karry.

Benet sk?res ud af overl?ret og fyldes med den marinerede blanding.

De fyldte andel?r sn?res med Sn?regarn, r?d/hvid (D98005) hvorefter de drysses med Dekora Grillkrydderi Antisaft.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 35 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med bagte rodfrugter og skysauce.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Andel?r 89%, t?rrede abrikoser 8%, t?rrede l?g 2%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (chili, l?g, koriander, gurkemeje, persille, spidskommen, oregano, muskat, bukkehornsfr?), salt, kokosmel, ?ble, t?rret peberfrugt, tomatpulver), coated salt (salt, palmeolie), krydderier (paprika, koriander, peber, l?g, muskat, hvidl?g), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein , krydderiekstrakt.

Go to Top