Ingredienser
4,000 kg Nakkefilet, afpudset
0,400 kg Lagetilv?kst
0,140 kg Dekora?Grillkrydderi Antisaft
4.54 kg
Læg varer i kurv
PULLED PORK - HEL NAKKEFILET
Opskriftnr: 73-1130
Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,500 Kg Kogesalt (DK99015)
0,400 Kg Nitritsalt (DK40011)
Fremstilling
Nakkefileterne pudses af og l?gges i saltlagen i 8-12 timer for letsaltning.
Nakkefileterne rulles i Dekora Grillkrydderi Antisaft, hvorefter de vacuum pakkes.
Tilberedning
Steges i ovn ved 100?C i 8-12 timer.
Kernetemperatur skal v?re over 92?C.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres i burgerbolle med coleslaw og BBQ Sauce.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt:
Nakkefilet 88%, vand, salt, krydderier(paprika, koriander, peber, l?g, muskat, hvidl?g), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).