Ingredienser

0,500 kg Portobellosvampe

0,300 kg Ost, revet

0,150 kg Semi dried cherrytomater

0,100 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

1.05 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HVIDL?G/ROSMARIN MARINERET PORTOBELLOSVAMP

Opskriftnr: 94-0103

Fremstilling
Stokken fjenes p? svampene og de sm?res indvenigt med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.

Den revede ost kommes oven p? og svampene pyntes af med en semi dried cherrytomat.

Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 200?C i ca. 15-20 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle slags k?d, fisk eller fjerkr?.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Portobello 48%, ost 29%, semi dried cherrytomat 14%, marinade 10% (vegetabilsk olie, krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat).

Go to Top