Ingredienser
4,000 kg Snitter u/sv
3,600 kg Oksek?d (16-18% fedt)
2,400 kg Isvand
0,180 kg Superbinder R
0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
0,070 kg Wienerp?lse "Sonderklasse"
10.45 kg
Læg varer i kurv
WIENERP?LSER
Opskriftnr: 27-0052
Fremstilling
Oksek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Snitterne hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Oksek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgangen, hvorefter Superbinder r?d og saltet tils?ttes, herefter tils?ttes 4/5 af isvandet.
Nu tils?ttes de hakkede snitter og derefter krydderierne, og det resterende isvand.
Sluttemperatur 12-14?C.
Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme 18/20 (DK99034) og afdrejes i passende l?ngde.
T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.
Rygning
Ved 70?C i ca. 35 min. med savsmuld og R?d R?g.
Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?dssnitter 41%, oksek?d 37%, vand, salt, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), dextrose, krydderier (chili, peber, paprika, muskat, ingef?r, koriander, persillerod, tomat), maltodextrin, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt, antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.