Ingredienser

4,000 kg Snitter u/sv

3,600 kg Oksek?d (16-18% fedt)

2,400 kg Isvand

0,180 kg Superbinder R

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Wienerp?lse "Sonderklasse"

10.45 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

WIENERP?LSER

Opskriftnr: 27-0052

Fremstilling
Oksek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Snitterne hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Oksek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgangen, hvorefter Superbinder r?d og saltet tils?ttes, herefter tils?ttes 4/5 af isvandet.

Nu tils?ttes de hakkede snitter og derefter krydderierne, og det resterende isvand.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme 18/20 (DK99034) og afdrejes i passende l?ngde.

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 35 min. med savsmuld og R?d R?g.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?dssnitter 41%, oksek?d 37%, vand, salt, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), dextrose, krydderier (chili, peber, paprika, muskat, ingef?r, koriander, persillerod, tomat), maltodextrin, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt, antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top