Ingredienser

3,800 kg Oksek?d (8-10% fedt)

3,800 kg Snitter u/sv

2,400 kg Isvand

1,000 kg Porrer, fintsnittet

0,180 kg Superbinder R

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,060 kg Pålægspølse Aufschnitt

11.44 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSEPORREBRATEN

Opskriftnr: 23-0015

Fremstilling
Oksekødet og snitterne hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven.

Det hakkede oksekød kommes op i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter alt saltet og Superbinder Rød tilsættes sammen med ca. 4/5 af isvandet.

Når dette er lynet fint ud tilsættes de hakkede snitter, og det resterende isvand.

Sluttemperatur 12-14°C.

Porrerne æltes forsigtigt i bindefarsen.

Farsen fyldes i alubakker.

Varmebehandles før salg.

Bagning
Farsbrødet kan evt. pensles, hvorefter det bages i vandbad ved 160°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Tilberedning
Varmes i en ovn ved 140°C i ca. 15-20 min. eller skæres i skiver og steges på en varm pande med fedtstof.

Kan ligeledes varmes mikroovn 750W i ca. 2-3 min.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 8% af det færdige produkt.
Oksekød 36%, svinekødssnitter, vand, porrer 9%, salt, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), dextrose, krydderier (tomat, peber, muskat, ingefær, SENNEP, persille, koriander, fenikel), maltodextrin, hydrolyseret vegetabilsk protein, citronskal, krydderiekstrakter, antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top