Ingredienser

0,600 kg Pariser Kartofler, Cartering Engros 14817

0,400 kg Kyllingebryst, stegt

0,100 kg Guler?dder, fint snittet, Catering Engros 67770

0,070 kg Dekora?
Marilet Olymp Brilliant

0,060 kg Serranoskinke

1.23 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SERRANO SV?BT KYLLINGEBRYST P? BUND AF CREMET HVIDL?GS MAR. KARTOFLER

Opskriftnr: 85-0192

Fremstilling
Kartofler og fint snittet guler?dder blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Olymp Brilliant og fyldes i bunden af en ovnfast emballage.

De stegte kyllingebryster omvikles med serranoskinke og l?gges ovenp? den marinerede blanding.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsbakke.

Beregnet til 4 personer.

Tilberedning
Kunden kan evt. tils?tte madlavningsfl?de til retten f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 25-30 min. eller til k?det er gennemstegt.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret evt. med en gr?n salat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kartofler 48%, stegt kyllingebryst 33%, guler?dder 8%, marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), SKUMMETM?LKSPULVER, salt, krydderier (hvidl?g, gurkemeje, persille, l?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, sm?raroma), serranoskinke 5%.

Go to Top