Ingredienser

3,800 kg Grisebov u/snitte

2,800 kg Oksek?d (18-20% fedt)

1,800 kg Snitter u/sv

1,600 kg Isvand

0,180 kg Superbinder R

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,060 kg Bockwurst

10.44 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BOCKWURST

Opskriftnr: 27-0205

Fremstilling
Grisebov, snitter og oksek?d hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven.

Oksek?det lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Superbinder r?d, saltet og 1/3 af isvandet tils?ttes.

Det lynes til en bindefars.

De hakkede snitter og 1/3 af isvandet tils?ttes og lynes fint ud.

Til sidst tils?ttes det hakkede grisebovk?d, Bockwurst og det resterende isvand.

Der lynes til ?nskede finhed er opn?et.

Sluttemperatur ca. 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Grisetarme 28/30 (DK99030).

T?rring
Ved 45?c i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 39%, oksek?d 29%, grisek?dssnitter, vand, salt, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), dextrose, krydderier (peber, ingef?r, muskatblomme, chili, persille, kommen, fenikel, tomat), maltodextrin, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter, antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top