Ingredienser

0,500 kg Karrypande

0,500 kg Kyllingek?d i tern eller strimler

0,200 kg Peberfrugt i strimler

0,200 kg Sukker?rter

0,100 kg Dekora?Julieschka (I51490)

0,050 kg Peanuts, saltede

1.55 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KYLLINGEPANDE MED KARRY

Opskriftnr: 84-0090

Fremstilling
Kyllingekød i tern eller strimler blandes med Karrypande, Dekora Julieschka, peberfrugter i strimler og sukkerærter.

Retten pyntes til sidst af med de saltede peanuts.

Tilberedning
Retten brunes af i lidt fedtstof på en pande.

Tilsæt fløde, kokosmælk eller lignende og lad retten simre til kødet er gennemstegt og mørt.

Serveringsforslag
Kan serveres med bulgur og grøn salat.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Kyllingekød 32%, sauce 32% (grøntsager (babymajs, paprika, black fungus svampe, gulerødder, bambusskud, løg), vand, salt, MÆLKEPULVER, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderier (koriander, gurkemeje, chili, spidskommen, peber, ingefær, muskat, kommen), gelatine (svine), syre (E 260, E 330), stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211)), friske peberfrugter 13%, sukkerærter 13%, grøntsager 6% (løg, karotter, tomater, paprika), PEANUTS 3%.

Go to Top