Ingredienser

8,000 kg Grundsuppe

1,000 kg Tomater, fl?ede, hakkede

0,500 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0,500 kg Guler?dder i strimler

0,500 kg Pasta, kogt

0,500 kg Porrer, fintsnittet

0,200 kg L?g, hakkede

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,050 kg Basilikum, Sk?ret.

0,050 kg Timian, Sk?ret (E6210)

0,010 kg Hvidl?g, Granuleret. (E0800)

11.41 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MINESTRONESUPPE

Opskriftnr: 95-0006

Fremstilling
Svits bacon sammen med l?g, tils?t de fintsnittede urter, n?r det er brunt.

Kom den kogende grundsuppe p? og kog ca. 1 time.

Tils?t de hakkede, fl?ede tomater og kog videre ca. 10 min.

Smag suppen til med salt, basilikum, timian og hvidl?g.

De kogte pastasl?jfer fordeles i b?gre og suppen h?ldes over.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Serveres sammen med div. typer madbr?d.

Ingredienser:
Suppe 71% kogt p?: (vand, oksekraftben, guler?dder, porrer, selleri, salt), tomater 9%, bacon 4%, porrer 4%, guler?dder 4%, kogt pasta 4%, l?g, krydderier (basilikum, timian, hvidl?g).

Go to Top