Ingredienser

4,000 kg Grisefilet

0,080 kg Nitritsalt (DK40018)

0,080 kg R? Schinkat R

0,030 kg Dekora Provence (I53511)

4.19 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SPEGET GRISEFILET - PROVENCE KRYDRET

Opskriftnr: 59-0020

Fremstilling
Grisefileten gnides godt med f?lgende blanding R? Schinkat R, nitritsalt og Dekora Provence.

Grisefileten kommes derefter i en vakuumpose sammen med den tiloversblevne krydderiblanding.

L?gges p? k?l i 4-5 uger, hvorefter grisefileten tages ud af vakuumposen og modnes i ca. 3-4 dage med luftcirkulation.

T?rring
Ved 20-22?C i ca. 2-3 timer.

Rygning
Ved 20-22?C i ca. 8 timer eller til den ?nskede smag og farve er opn?et.

Serveringsforslag
Anvendes som p?l?g.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 30% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisefilet 136 g, salt, dextrose, krydderier (rosmarin, timian, basilikum, merian, b?nneurt, k?rvel, l?vstikke, oregano), smagsforst?rker (E 621), antioxidant (E 301), konserveringsmidler (E 250, E 252).

Go to Top