Ingredienser

0,400 kg Brunsauce (G83980) F?rdiglavet

0,350 kg Nakkefilet

0,050 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0.8 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRISENAKKE MED PERSILLE OG BRUN SAUCE

Opskriftnr: 96-0108

Fremstilling
Den brune sauce laves efter anvisningen p? posen eller opskrift 95-0040 og afk?les.

Den kolde sauce l?gges i bunden af en ovnfast emballage hvorefter blokke af nakkefilet l?gges ovenp?.

Bakken pyntes af med bacon i tern og t?rret persille.

Tilberedning
Kunden kommer bakken ind i stegeposen og lukker den med den medf?lgende strip.

Steges i en forvarmet ovn ved 160?C i ca. 45 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med kogte kartofler og ?rstidens gr?nt.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Brunsauce 55 g (M?LK, maltodextrin, modificeret majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, oksebouillion, sukker, farvestof (E 150c), krydderier (peber, l?g), stabilisator (E 415)), grisenakke 49 g, bacon 7 g, t?rret persille.

Go to Top