Ingredienser
0,400 kg Brunsauce (G83980) F?rdiglavet
0,350 kg Nakkefilet
0,050 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv
0.8 kg
Læg varer i kurv
GRISENAKKE MED PERSILLE OG BRUN SAUCE
Opskriftnr: 96-0108
Fremstilling
Den brune sauce laves efter anvisningen p? posen eller opskrift 95-0040 og afk?les.
Den kolde sauce l?gges i bunden af en ovnfast emballage hvorefter blokke af nakkefilet l?gges ovenp?.
Bakken pyntes af med bacon i tern og t?rret persille.
Tilberedning
Kunden kommer bakken ind i stegeposen og lukker den med den medf?lgende strip.
Steges i en forvarmet ovn ved 160?C i ca. 45 min.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med kogte kartofler og ?rstidens gr?nt.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Brunsauce 55 g (M?LK, maltodextrin, modificeret majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, oksebouillion, sukker, farvestof (E 150c), krydderier (peber, l?g), stabilisator (E 415)), grisenakke 49 g, bacon 7 g, t?rret persille.