Ingredienser
4,000 kg Brystfl?sk, kogesiden m/sv?r, u/ben
2,000 kg Nakkefilet, afpudset
0,400 kg Dekora?
Marilet Hvidl?g Oregano
6.4 kg
Læg varer i kurv
GRISEBRYST ? LA PORCHETTA
Opskriftnr: 71-0608
Fremstilling
Brystfl?sk deles stegeside 40% og kogeside 60%.
Hvert kogestykke ridses, udbenes og deles i 2 stykker p? langs (4 stk. af hvert kogestykke.
Hvert stykke fl?kkes og sm?res indvendigt med Dekora Marilet Hvidl?g Oregano.
Nakkefileten afpudses og deles i passende stykker p? langs.
Stykkerne af nakkefilet marineres i den resterende m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g Oregano og kommes inden i hver ribbensteg, som lukkes og sn?res med 2 enkelt sn?ringer med Sn?regarn, r?d/hvid (D98005).
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 90 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med aspargeskartofler og tomatsalat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisebryst 63%, nakkefilet 31%, marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, oregano, rosmarin, persille), salt, sukker).