Ingredienser

4,000 kg Brystfl?sk, kogesiden m/sv?r, u/ben

2,000 kg Nakkefilet, afpudset

0,400 kg Dekora?
Marilet Hvidl?g Oregano

6.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRISEBRYST ? LA PORCHETTA

Opskriftnr: 71-0608

Fremstilling
Brystfl?sk deles stegeside 40% og kogeside 60%.

Hvert kogestykke ridses, udbenes og deles i 2 stykker p? langs (4 stk. af hvert kogestykke.

Hvert stykke fl?kkes og sm?res indvendigt med Dekora Marilet Hvidl?g Oregano.

Nakkefileten afpudses og deles i passende stykker p? langs.

Stykkerne af nakkefilet marineres i den resterende m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g Oregano og kommes inden i hver ribbensteg, som lukkes og sn?res med 2 enkelt sn?ringer med Sn?regarn, r?d/hvid (D98005).

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 90 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med aspargeskartofler og tomatsalat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisebryst 63%, nakkefilet 31%, marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, oregano, rosmarin, persille), salt, sukker).

Go to Top