Ingredienser

1,000 kg Oksek?d (10-12% fedt)

0,500 kg Isvand

0,180 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,130 kg Bacon i skiver

1.81 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSERULLER MED BACON OG BEARNAISE SAUCE

Opskriftnr: 97-0086

Fremstilling
Det hakkede oksek?d blandes med isvand og Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode.

Farsen afvejes (ca. 75 g), formes til sm? ruller og omvikles med bacon.

Steges i ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Antal salgsenheder
Opskriften er til 12 salgsbakker med 2 stk okseruller og 200 g bearnaise sauce (Opskrift 95-0043) i hver.

Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 15-20 min. ved 150?C.

Kan ligeledes opvarmes i mikrob?lgeovn.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret med pommesfrites og mixed salat.

Ingredienser:
Er beregnet p? et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Bearnaise sauce 60 g (FL?DE, vand, dextrose, modificeret majsstivelse (E 1422), salt, sukker, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderier (estragon, l?g, peber, gurkemeje), antioxidant (E 330), stabilisator (E 415), krydderiekstrakt, sm?raroma), okseruller 40 g (oksek?d, vand, bacon, HVEDEMEL, krydderier (l?g, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike).

Go to Top