Ingredienser
1,000 kg Oksek?d (10-12% fedt)
0,500 kg Isvand
0,180 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode
0,130 kg Bacon i skiver
1.81 kg
Læg varer i kurv
OKSERULLER MED BACON OG BEARNAISE SAUCE
Opskriftnr: 97-0086
Fremstilling
Det hakkede oksek?d blandes med isvand og Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode.
Farsen afvejes (ca. 75 g), formes til sm? ruller og omvikles med bacon.
Steges i ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Antal salgsenheder
Opskriften er til 12 salgsbakker med 2 stk okseruller og 200 g bearnaise sauce (Opskrift 95-0043) i hver.
Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 15-20 min. ved 150?C.
Kan ligeledes opvarmes i mikrob?lgeovn.
Serveringsforslag
Serveres som middagsret med pommesfrites og mixed salat.
Ingredienser:
Er beregnet p? et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Bearnaise sauce 60 g (FL?DE, vand, dextrose, modificeret majsstivelse (E 1422), salt, sukker, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderier (estragon, l?g, peber, gurkemeje), antioxidant (E 330), stabilisator (E 415), krydderiekstrakt, sm?raroma), okseruller 40 g (oksek?d, vand, bacon, HVEDEMEL, krydderier (l?g, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike).