Ingredienser

5,600 kg Urte Garniture, Catering Engros 67906

3,200 kg Grisekoteletter u/ben

0,800 kg R?d Pestosauce

0,200 kg Ost, revet

0,200 kg Porrer i skiver, Catering Engros 67811

10 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KOTELETTER P? BUND AF URTER MED PESTO SAUCE

Opskriftnr: 73-1098

Fremstilling
Urtegarniture l?gges i bunden af en ovnfast emballage.

Koteletter (100 g pr. stk.) placeres ovenp? og porre i ringe og den revne ost fordeles i bakkerne.

Til slut vedl?gges 1 ps. R?d Pestosauce i hver.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 8 salgsbakker.

Tilberedning
Kunden h?lder posens indhold og fl?de over retten, f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30-35 min. eller til k?det er gennemstegt.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Serveres som middags ret med frisk pasta.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Urteblanding 56% (r?dl?g, gulerod, k?lrabie, KNOLDSELLERI) grisekoteletter 32%, pestosauce 8% (vand, rapsolie, sukker, tomat, salt, OSTEPULVER, antioxidanter (E 325, E 330) krydderier (basilikum, hvidl?g), modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 211, E 202)), OST 2%, porrer 2%.

Go to Top