Ingredienser

10,000 kg Grisekam u/ben og sv

2,000 kg Lagetilv?kst

0,300 kg Dekora Hawai (I51440)

12.3 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HAWAI KRYDRET GRISEFILET - R?GET/KOGT I GRIDMASTER

Opskriftnr: 52-0264

Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,400 Kg Kogesalt(DK99015)
0,500 Kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 Kg Schinkat 500 (I44010)

Fremstilling
Kammen spr?jtes med en tilv?kst p? 20% af 2 omgange, hvorefter den tumbles ca. 3000-3500 omgange 10 min. arbejde og 20 min. pause.

Herefter rulles oversiden af kammen i den afvejede m?ngde Dekora Hawai.

Stopning
Gridmaster formen fores med collagenfolie, og den krydrede kam placeres heri.

Collagenfolien lukkes om kammen, og formen lukkes.

T?rring
Ca. 60 min. ved 50?C.

Rygning
Ca. 45 min. ved 65?C, eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C er opn?et.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisefilet 90 g, vand 16 g, salt, krydderier (paprika, SENNEP, peber, l?g), LAKTOSE, stabilisatorer (E 450, E 451), fortykningsmiddel (E 407), antioxidant (E 301), smagsforst?rker (E 621), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top