Ingredienser

2,400 kg Urte Garniture, Catering Engros 67906

1,600 kg Grisekoteletter u/ben

0,240 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,160 kg Tomater, solt?rrede

0,080 kg Chorizo p?lse i skiver

4.48 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KOTELETTER P? BUND AF HVIDL?G/ROMARIN MAR. URTER

Opskriftnr: 73-1085

Fremstilling
Urteblandingen blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin og fyldes i bunden af en ovnfast emballage.

Grisekoteletterne l?gges ovenp? urterne.

Der l?gges en skive chorizo p? hver kotelet, sammen med solt?rrede tomater.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 8 salgsbakker.

Tilberedning
Kunden kan evt. tils?tte fl?de til retten, f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30-35 min. eller til k?det er gennemstegt.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret med lun baguette.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Urteblanding 54% (r?dl?g, gulerod, k?lrabi, KNOLDSELLERI), grisekoteletter 36%, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), solt?rret tomat 4%, chorizo 2%.

Go to Top