Ingredienser

4,000 kg Nakkefilet, afpudset

0,400 kg Lagetilv?kst

0,140 kg Dekora?Pulled Spice (G86810)

4.54 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PULLED PORK - PULLED KRYDRET

Opskriftnr: 73-1144

Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,500 Kg Kogesalt (DK99015)
0,400 Kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 Kg Kasslat, Flydende (I42374)

Fremstilling
Nakkefileterne pudses af og l?gges i saltlagen i ca. 12 timer for letsaltning.

Nakkefileterne rulles i Dekora Pulled Spice og pakkes ind i stegefilm hvorefter de sn?res.

Tilberedning
Steges i ovn ved 100?C i 8-12 timer.

Kernetemperatur skal v?re over 92?C.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres i burgerbolle med coleslaw og BBQ Sauce.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt:
Nakkefilet 88%, vand, salt, krydderier (paprika, l?g, r?gede koriander, spidskommen, chili, hvidl?g, persille), sukker, tomatpulver, tang, krydderiekstrakt, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmidel (E 250).

Go to Top