Ingredienser

2,500 kg Ris, kogte, kolde

2,000 kg Oksek?d i tern eller strimler, u/fedt og sener

0,900 kg S?dm?lk

0,300 kg Perlel

0,100 kg Dekora?Vildt Sauce FB

0,050 kg Bacon, stegt

5.85 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSEK?D I VILDTSAUCE

Opskriftnr: 97-0052

Fremstilling
Perlel?g brunes i en gryde.

Oksek?det tils?ttes og brunes med.

Dekora Vildt sauce FB og s?dm?lk tils?ttes.

Lad retten simre under l?g i ca. 20-30 min. til oksek?det er m?rt og saucen er j?vn.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

De kolde ris og k?dsauce fordeles i den ovnfaste salgsemballage og retten pyntes af med den stegte bacon.

Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 15 min. ved 160?C.

Kan ligeledes opvarmes i mikrob?lgeovn.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Ris 48 g, oksek?d 38 g, sauce 19 g (M?LK, sukker, modificeret majsstivelse (E 1422), salt, oksebouillon, maltodextrin, krydderier (paprika, rosmarin, koriander, peber, oregano, merian, eneb?r, hvidl?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, farvestof (E 150c), stabilisator (E 415)), perlel?g 6 g, bacon.

Go to Top