Ingredienser
1,650 kg Grisek?d (10-12% fedt)
0,580 kg Isvand
0,280 kg Rørt Fars FB Optimal
0,250 kg Krydderpanade Mexican Cornflakes
2.76 kg
Læg varer i kurv
MEXICANSK CORNFLAKES PANERET KARBONADE
Opskriftnr: 73-1083
Fremstilling
Det hakkede svinekød blandes med isvand og Rørt Fars FB Optimal til en god emulsion er opnået.
Farsen afvejes (ca. 150 g), formes og vendes i Krydderpanade Mexican Cornflakes.
Tilberedning
Steges i ovnen i ca. 18-20 min. ved 165°C eller til en kernetemperatur på 75°C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med ovnkartofler og tomat salsa.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinekød 60%, vand, rasp 4% (HVEDEMEL, gær, salt), cornflakes 2% (indeholder MALT), surhedsregulerende middel (E 325), animalsk protein (svine), salt, krydderier (løg, peber, paprika, hvidløg, chili, spidskommen), kartoffelmel, stabilisator (E 471), eddike, antioxidanter (E 330, E 331, E 301), rapsolie, gærekstrakt, krydderiekstrakt.