Ingredienser

1,650 kg Grisek?d (10-12% fedt)

0,580 kg Isvand

0,280 kg Rørt Fars FB Optimal

0,250 kg Krydderpanade Mexican Cornflakes

2.76 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MEXICANSK CORNFLAKES PANERET KARBONADE

Opskriftnr: 73-1083

Fremstilling
Det hakkede svinekød blandes med isvand og Rørt Fars FB Optimal til en god emulsion er opnået.

Farsen afvejes (ca. 150 g), formes og vendes i Krydderpanade Mexican Cornflakes.

Tilberedning
Steges i ovnen i ca. 18-20 min. ved 165°C eller til en kernetemperatur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med ovnkartofler og tomat salsa.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinekød 60%, vand, rasp 4% (HVEDEMEL, gær, salt), cornflakes 2% (indeholder MALT), surhedsregulerende middel (E 325), animalsk protein (svine), salt, krydderier (løg, peber, paprika, hvidløg, chili, spidskommen), kartoffelmel, stabilisator (E 471), eddike, antioxidanter (E 330, E 331, E 301), rapsolie, gærekstrakt, krydderiekstrakt.

Go to Top