Ingredienser

2,900 kg Pasta, kogt (skruer)

2,000 kg Laksesteaks

0,650 kg Porrer, fintsnittet

0,200 kg Dekora?Marilet Peber/Ramsl

5.75 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PEBER/RAMSL?G MAR. LAKSESTEAK P? BUND AF PASTA OG PORRER

Opskriftnr: 89-0171

Fremstilling
Den kogte pasta og de fint snittede porrer blandes og l?gges i bunden af ovnfast emballage.

Laksesteaks marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Peber/ramsl?g og l?gges ovenp? pastablandingen.

Tilberedning
Kunden tils?tter fl?de til retten inden tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 20 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret evt. med ?rstidens gr?nt.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
PASTA 50%, LAKS 35%, porrer 11%, marinade 3% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (peber, ramsl?g, paprika, l?g, gurkemeje, oregano), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt).

Go to Top