Ingredienser

1,260 kg S?dm?lk

0,500 kg Grisek?d (10-12% fedt)

0,500 kg Isvand

0,500 kg Oksek?d (10-12% fedt)

0,280 kg Bacon i skiver

0,180 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,150 kg Koldt vand til opbl?dning

0,140 kg Dekora?Vildt Sauce FB

0,050 kg Dekora?Svampe Traneb

3.56 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FARSRULLER MED SVAMPE TRANEB?R OG VILDT SAUCE

Opskriftnr: 99-0018

Fremstilling
S?dm?lk og Dekora Vildt Sauce FB blandes og koges igennem til saucen er j?vn.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

1 del (0,050 Kg) Dekora Svampe Traneb?r opbl?des i 3 dele (0,150 Kg) koldt vand.

Lad henst? til vandet er opsuget.

Det hakkede grise- og oksek?d blandes med isvand (0,500 Kg), og Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode.

Den opbl?dte Dekora Svampe Traneb?r tils?ttes og ?ltes med.

Farsen afvejes (ca. 125 g), formes til ruller og omvikles med bacon.

Steges i ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Sauce og farsruller kommes til slut i salgsemballagen.

Antal salgsenheder
Opskriften er til 7 salgsbakker med 200 g sauce og to farsruller i hver.

Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 20 min. ved 150?C.

Kan ligeledes opvarmes i mikrob?lgeovn.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret med kartofler og ?rstidens gr?nt.

Ingredienser:
Er beregnet p? et svind p? 10% af det f?rdige produkt. 
Farsrulle 53% (grisek?d, oksek?d, vand, bacon, traneb?r, svampe, HVEDEMEL, krydderier (l?g, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike), sauce 47% (M?LK, sukker, modificeret majsstivelse (E 1422), salt, oksebouillon, maltodextrin, krydderier (paprika, rosmarin, koriander, peber, oregano, merian, eneb?r, hvidl?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, farvestof (E 150c), stabilisator (E 415)).

Go to Top