Ingredienser

1,370 kg Fl?de 38%

1,000 kg Grisek?d (10-12% fedt)

0,500 kg Isvand

0,450 kg Koldt vand til sauce

0,250 kg Ost, revet

0,200 kg Krydderpanade Vario

0,190 kg Dekora?Bearnaise Sauce FB

0,180 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,150 kg Kogt skinke i tern

4.29 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FARS CORDON BLEU OG BEARNAISE SAUCE

Opskriftnr: 96-0089

Fremstilling
Koldt vand til sauce (0,450 kg), fløde og Dekora Bearnaise Sauce FB blandes og koges igennem til sovsen er jævn.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Det hakkede grisekød blandes med isvand (0,500 g) og Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode.

Skinke i tern og revet ost tilsættes og æltes med.

Farsen afvejes (ca. 135 g), formes og paneres i Krydderpanade Vario og steges i ovn ved 175°C til en kernetemperatur pÃ¥ 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Cordon Bleu og sauce kommes til slut i salgsemballagen.

Antal salgsenheder
Opskriften er til 5 salgsbakker med 400 g sauce og 3 stk Cordon Bleu i hver.

Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 25 min. ved 160°C.

Kan ligeledes opvarmes i mikrobølgeovn.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret med brasede kartofler og dampede ærter.

Ingredienser:
Er beregnet på et svind på 10% af det færdige produkt.
Til 100 g færdigvare er anvendt:
Fars Cordon Bleu 59 g (grisekød, vand, skinke, OST, HVEDEMEL, krydderier (løg, peber, paprika), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETMÆLKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike, rasp (HVEDEMEL, gær, salt), MÆLKEPROTEIN, antioxidant (E 330)), sauce 52 g, (FLØDE, vand, dextrose, modificeret majsstivelse (E 1422), salt, sukker, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderier (estragon, løg, peber, gurkemeje), antioxidant (E 330), stabilisator (E 415), krydderiekstrakt, smøraroma).

Go to Top