Ingredienser

6,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

2,200 kg Sp?k, hakket

1,800 kg Isvand

0,180 kg Superbinder R

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,080 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,050 kg Wienerpølse Frankfurter Delikatesse

0,020 kg Paprika, Rosen

10.43 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FRANKFURTER

Opskriftnr: 27-0184

Fremstilling
Grisekødet hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Kødet kommes derefter op i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter Superbinder, rød og alt saltet tilsættes.

Nu tilsættes ca. 2/3 af isvandet og derefter det igennem 2-3 mm hulskiven hakkede spæk.

Lynes fint ud imens den resterende mængde isvand og krydderier tilsættes.

Sluttemperatur 12-14°C.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

Tørring
Ved 50°C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70°C i ca. 30 min.

Kogning
Pølserne koges ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Grisekød 78%, vand, spæk, salt, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), dextrose, krydderier (SENNEP, peber, muskat, ingefær, paprika, tomat), maltodextrin, hydrolyseret vegetabilsk protein, rom, antioxidant (E 300), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top