Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

4,000 kg Snitter u/sv

2,000 kg Isvand

1,000 kg Ost, revet

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Krydderiblanding til Wiener/Frankfurter, r

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,030 kg Chili r?d med fr?, knust (E9770)

0,030 kg Profrisk EU

11.43 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CHILI CHEESE GRILLER

Opskriftnr: 27-0368

Fremstilling
Grisek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles p? k?l.

Grisek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter alt saltet, Lynprofi FC 7, og 2/3 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter, Profrisk EU, Krydderiblanding til Wiener/Frankfurter, r?d, Chili, knust og det resterende isvand og der lynes til en god emulsion er opn?et.

Den revede ost mixes i ved de sidste par omgange til det er j?vnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Grisetarme kal. 28/30 (DK99030) eller anden ?nsket tarm.

T?rring
Ved 50?C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt. 
Grisek?d 47%, grisek?dssnitter 29%, vand, OST 10%, salt, krydderier (chili, muskat, koriander), dextrose, smagsforst?rker (E 621), krydderiekstrakter, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 301, E 330, E 331, E 316, E 300), krydderiekstrakter, konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm.

Go to Top