Ingredienser

6,500 kg Grisek?d (16-18% fedt)

4,500 kg Isvand

4,000 kg Oksek?d (16-18% fedt)

1,000 kg Mexico Griller FB

0,140 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,030 kg Profrisk EU

16.17 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MEXICO GRILLER

Opskriftnr: 27-0223

Fremstilling
Okse- og grisek?det blandes og hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Det hakkede k?d blandes godt med kogesalt, Profrisk EU og Mexico Griller FB.

Isvandet tils?ttes gradvist og farsen ?ltes grundigt.

Stopning
Farsen stoppes i grisetarme 28/30 (DK99030). 

Varmebehandles f?r salg.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 44%, oksek?d 27%,vand, salt, HVEDEMEL, kartoffelstivelse, krydderier (persille, paprika, l?g, spidskommen, peber), salt, dextrose, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), ?rtefibre, ?rteprotein, SOJAPROTEIN, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 331, E 300, E 316).

Go to Top