Ingredienser
6,500 kg Grisek?d (16-18% fedt)
4,500 kg Isvand
4,000 kg Oksek?d (16-18% fedt)
1,000 kg Mexico Griller FB
0,140 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,030 kg Profrisk EU
16.17 kg
Læg varer i kurv
MEXICO GRILLER
Opskriftnr: 27-0223
Fremstilling
Okse- og grisek?det blandes og hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Det hakkede k?d blandes godt med kogesalt, Profrisk EU og Mexico Griller FB.
Isvandet tils?ttes gradvist og farsen ?ltes grundigt.
Stopning
Farsen stoppes i grisetarme 28/30 (DK99030).
Varmebehandles f?r salg.
Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 44%, oksek?d 27%,vand, salt, HVEDEMEL, kartoffelstivelse, krydderier (persille, paprika, l?g, spidskommen, peber), salt, dextrose, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), ?rtefibre, ?rteprotein, SOJAPROTEIN, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 331, E 300, E 316).