Ingredienser

4,000 kg Kalkunbryst

0,650 kg Peberfrugter i tern, forskellige farver

0,400 kg Dekora?Marilet Paprika Smokey

0,400 kg Ost, revet. Karolines K?kken/Butik

5.45 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PAPRIKA SMOKEY MAR. KALKUNSCHNITZEL MED PEBERFRUGT OG OST

Opskriftnr: 83-0391

Fremstilling
Kalkunbrysterne sk?res i tykke skiver som fl?kkes og foldes ud som en "sommerfuglekotelet".

Stykkerne af kalkun marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Paprika Smokey, hvorefter peberfrugt og ost placeres ovenp?.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15-20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med broccolisalat og baguette.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kalkunbryst 73%, peberfrugt 13%, marinade 7% (rapsolie (delvis h?rdet), salt, krydderier (hvidl?g, peber, r?gede koriander, paprika), dextrose, krydderiekstrakter), OST 7%.

Go to Top