Ingredienser

4,000 kg Kamben

0,400 kg Dekora?Marilet BBQ Ribs

0,200 kg Lagetilv?kst

4.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

S?D/R?GET BBQ MAR. KAMBEN - SALTET/FORKOGT

Opskriftnr: 52-0319

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
1,700 kg Kogesalt (DK99015)

Fremstilling
Kambenene saltes i en saltlage 15?Be ca. 20-30 min.

Lad benene dryppe af for saltlage.

Benene koges ved 80?C i ca. 15 min.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

De afdryppede forkogte kamben marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet BBQ Ribs.

Tilberedning
Varmes i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 15-20 min.

Er ligeledes velegnet til grill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med pastasalat med solt?rrede tomater, coleslaw og baguettes.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Kamben 97 g, marinade 10 g (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (tomat, r?get koriander, paprika, l?g, spidskommen, hvidl?g), salt, sukker, karamelsukker, krydderiekstrakter), vand 4 g, salt.

Go to Top