Ingredienser
4,000 kg Kamben
0,400 kg Dekora?Marilet BBQ Ribs
0,200 kg Lagetilv?kst
4.6 kg
Læg varer i kurv
S?D/R?GET BBQ MAR. KAMBEN - SALTET/FORKOGT
Opskriftnr: 52-0319
Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
1,700 kg Kogesalt (DK99015)
Fremstilling
Kambenene saltes i en saltlage 15?Be ca. 20-30 min.
Lad benene dryppe af for saltlage.
Benene koges ved 80?C i ca. 15 min.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
De afdryppede forkogte kamben marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet BBQ Ribs.
Tilberedning
Varmes i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 15-20 min.
Er ligeledes velegnet til grill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med pastasalat med solt?rrede tomater, coleslaw og baguettes.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Kamben 97 g, marinade 10 g (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (tomat, r?get koriander, paprika, l?g, spidskommen, hvidl?g), salt, sukker, karamelsukker, krydderiekstrakter), vand 4 g, salt.