Ingredienser
0,300 kg Buko, fl?deost, naturel, 200 g
0,300 kg Portobellosvampe
0,030 kg Dekora®Marilet California
0,020 kg Gr?skarkerner
0,010 kg Ramsl?g, Sk?ret
0.66 kg
Læg varer i kurv
PORTOBELLO MED ORANGE PEBER CREME
Opskriftnr: 94-0090
Fremstilling
Portobellosvampene rengøres og stokkene fjernes.
Flødeost, ramsløg og Dekora Marilet California blandes og fyldes i svampene, og der pyntes til sidst af med græskarkerner.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 15 min.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres som tilbehør til alle typer kød, fisk eller fjerkræ.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Portobellosvampe 46%, FLÃDEOST 46%, marinade 5% (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, krydderier (løg, peber, muskat, paprika, chili, porre), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter), GRÃSKARKERNER 2%, ramsløg.