Ingredienser

0,300 kg Buko, fl?deost, naturel, 200 g

0,300 kg Portobellosvampe

0,030 kg Dekora®Marilet California

0,020 kg Gr?skarkerner

0,010 kg Ramsl?g, Sk?ret

0.66 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PORTOBELLO MED ORANGE PEBER CREME

Opskriftnr: 94-0090

Fremstilling
Portobellosvampene rengøres og stokkene fjernes.

Flødeost, ramsløg og Dekora Marilet California blandes og fyldes i svampene, og der pyntes til sidst af med græskarkerner.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 15 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbehør til alle typer kød, fisk eller fjerkræ.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Portobellosvampe 46%, FLØDEOST 46%, marinade 5% (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, krydderier (løg, peber, muskat, paprika, chili, porre), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter), GRÆSKARKERNER 2%, ramsløg.

Go to Top