Ingredienser

6,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

5,000 kg Isvand

4,000 kg Kartofler (kogte/kolde)

1,600 kg Cervelatp?lse FB

0,150 kg Nitritsalt (DK40018)

16.75 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KARTOFFEL CERVELATP?LSE

Opskriftnr: 21-0047

Fremstilling
K?det og kartoflerne hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles p? k?l.

K?det lynes nogle omgange, hvorefter alt saltet, Cervelatp?lse FB og 4/5 af isvandet tils?ttes.

Lad det k?re indtil en god binding er opn?et.

Til sidst tils?ttes de forhakkede kartofler samt resten af isvandet, og det hele lynes fint ud.

Sluttemperatur ca. 12-14?C.

Stopning
Stoppes i valgfri kogetarm af passende kaliber.

Kogning
Koges ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 0% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 36%, vand, kartofler 24%, HVEDMEL, kartoffelstivelse, salt, M?LKEPROTEIN, krydderier (l?g, peber, muskat, koriander, ingef?r), dextrose, stabilisator (E 451), LAKTOSE, antioxidanter (E 330, E 316), hydrolyseret vegetabilsk protein, farvestof (E 120), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top