Ingredienser
4,000 kg Nakkefilet, afpudset
0,450 kg Dekora?Marilet Paprika Smokey
0,375 kg Koldt vand til opbl?dning
0,125 kg Dekora?Julieschka (I51490)
0,025 kg L?g i ringe, Gr?ntafd.
4.975 kg
Læg varer i kurv
PAPRIKA SMOKEY MAR. NAKKEFILET MED GR?NTSAGER
Opskriftnr: LOV73-0419
Fremstilling
1 del (125 g) Dekora Julieschka opbl?des i 3 dele (375 g) koldt vand.
Lad henst? p? k?l (h?jst +5?C) i ca. 2 timer, eller til vandet er opsuget.
Der sk?res en lomme p? langs af nakkefileten, hvorefter den marineres i 350 g. Dekora Marilet Paprika Smokey.
Bland herefter 100 g. Dekora Marilet Paprika Smokey med de opbl?dte gr?ntsager og fyld derefter de marinerede gr?ntsager i lommen p? nakkefileten.
Stegen pyntes med l?g i ringe.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 165?C i ca. 75-90 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med kartofler og skysauce.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Nakkefilet 80%, gr?ntsager 11% (l?g, tomat, karotter, paprika), marinade 9% (rapsolie (delvis h?rdet), salt, krydderier (hvidl?g, peber, r?gede koriander, paprika), dextrose, krydderiekstrakter).
Plu
1567