Ingredienser

5,000 kg Koldt vand

5,000 kg Oksek?d (16-18% fedt)

2,500 kg Mornay sauce

1,200 kg K?dsauce - Den Knaldgoe

1,200 kg Lasagneplader

0,400 kg Ost, revet

15.3 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LASAGNE

Opskriftnr: 97-0080

Fremstilling
Oksek?det brunes i en gryde, herefter tils?ttes K?dsauce FB - Den Knaldgo'e og vandet.

Lad det hele st? og sm?koge et par min.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

K?dsauce, mornay sauce og lasagneplader portioneres skiftevis i salgsemballagen.

Drys til sidst overfladen med revet ost.

Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 30 min.

Serveringsforslag
Kan serveres med salat og flutes.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Oksek?d 33%, vand, MORNAY SAUCE, LASAGNEPLADER 8%, OST, krydderier (paprika, l?g, persille, hvidl?g, oregano, basilikum, peber), tomatpulver, salt, sukker, kartoffelstivelse, modificeret majsstivelse (E 1422), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), guler?dder, hydrolyseret vegetabilsk protein, porrer, stabilisator (E 412), krydderiekstrakt.

Go to Top