Ingredienser

0,500 kg Ratatouille

0,350 kg Laksefilet

0,050 kg Dekora?
Marilet Olymp Brilliant

0,040 kg Ost, revet

0,040 kg Paprika i strimler, syltede

0.98 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LAKS P? BUND AF CREMET HVIDL?GSMARINERET RATATOUILLE

Opskriftnr: 89-0168

Fremstilling
Ratatouille blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Olymp Brilliant og l?gges i bunden af en ovnfast emballage.

Laksefileten sk?res i sommerfugle koteletter og l?gges ovenp?.

Syltet paprika og revet ost blandes og l?gges oven p? koteletterne.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 20 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med frisk pasta og friskbagt baguette.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Ratatouille 51%, LAKS 36%, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), SKUMMETM?LKSPULVER, salt, krydderier (hvidl?g, gurkemeje, persille, l?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, sm?raroma), syltede paprika 4%, OST 4%.

Go to Top