Ingredienser
0,500 kg Ratatouille
0,350 kg Laksefilet
0,050 kg Dekora?
Marilet Olymp Brilliant
0,040 kg Ost, revet
0,040 kg Paprika i strimler, syltede
0.98 kg
Læg varer i kurv
LAKS P? BUND AF CREMET HVIDL?GSMARINERET RATATOUILLE
Opskriftnr: 89-0168
Fremstilling
Ratatouille blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Olymp Brilliant og l?gges i bunden af en ovnfast emballage.
Laksefileten sk?res i sommerfugle koteletter og l?gges ovenp?.
Syltet paprika og revet ost blandes og l?gges oven p? koteletterne.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 20 min.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med frisk pasta og friskbagt baguette.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Ratatouille 51%, LAKS 36%, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), SKUMMETM?LKSPULVER, salt, krydderier (hvidl?g, gurkemeje, persille, l?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, sm?raroma), syltede paprika 4%, OST 4%.