Ingredienser

2,000 kg Koldt vand

1,000 kg Auberginer

1,000 kg Kartofler i skiver (forkogte)

1,000 kg Oksek?d (8-10% fedt)

0,700 kg Mornay sauce

0,400 kg Hackso (I53000)

0,100 kg Rasp

0,005 kg Muskatn?d, Pulver

6.205 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MOUSSAKA

Opskriftnr: 97-0056

Fremstilling
Oksek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Bring 2,000 kg vand i kog.

Tils?t Hackso, muskatn?d og det hakkede oksek?d.

Lad det sm?simre ca. 5 min.

Afk?l fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Auberginer sk?res i tynde skiver.

Skiver af aubergine og kartofler i skiver l?gges i et smurt ovnfast fad, hvorp? der skiftevis l?gges oksek?dssauce og auberginer og kartofler i skiver.

Afslut med et lag af mornay sauce og et drys rasp p? toppen.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 40-50 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret.

Antal salgsenheder
Opskriften er til 4 salgsenheder med ca. 1400 g i hver, passende til 4 personer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Vand, oksek?d 18%, kartofler 18%, aubergine 18%, MORNAY SAUCE, krydderier (tomat, l?g, hvidl?g, SELLERI, muskat), smagsforst?rker (E 621), LAKTOSE, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), kartoffelstivelse, krydderiekstrakter), rasp (HVEDEMEL, g?r, salt).

Go to Top