Ingredienser

6,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

2,200 kg Sp?k, hakket

1,800 kg Isvand

0,180 kg Superbinder R

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,080 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,050 kg Wienerp?lse Frankfurter Delikatesse

0,020 kg Fortex?Flydende Hvidl?g (I42050)

0,020 kg Paprika, Rosen

10.45 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FRANKFURTER

Opskriftnr: 27-0179

Fremstilling
Grisek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Kommes derefter op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Superbinder, r?d og alt saltet tils?ttes.

Nu tils?ttes ca. 2/3 dele af isvandet og derefter det igennem 2-3 mm hulskiven hakkede sp?k.

Lynes fint ud imens den resterende m?ngde isvand og krydderier tils?ttes.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min.

Kogning
P?lserne koges ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 78%, vand, sp?k, salt, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), dextrose, krydderier (SENNEP, peber, muskat, ingef?r, paprika, tomat), maltodextrin, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, rom, antioxidant (E 300), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top