Ingredienser
4,000 kg Snitter u/sv
3,600 kg Oksek?d (16-18% fedt)
2,400 kg Isvand
0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)
0,070 kg Wienerp?lse Sonderklasse
10.34 kg
Læg varer i kurv
WIENERP?LSE
Opskriftnr: 27-0206
Fremstilling
Oksek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven.
Oksek?det fyldes i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Lynprofi FC7, saltet og 1/3 af isvandet tils?ttes.
N?r det er lynet fint ud tils?ttes Wienerp?lse Sonderklasse og 1/3 isvand.
Der lynes til en temperatur p? 12-14?C.
Til sidst tils?ttes de hakkede snitter og det resterende isvand.
Der lynes til den ?nskede finhed er opn?et.
Sluttemperatur ca. 12-14?C.
Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal.18/20 (DK99034).
T?rring
Ved 45?C i ca. 30 min.
Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.
Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?dssnitter 42%, oksek?d 38%, vand, salt, krydderier (chili, peber, paprika, muskat, ingef?r, koriander, persillerod), dextrose, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 301, E 330), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.