Ingredienser

4,000 kg Snitter u/sv

3,600 kg Oksek?d (16-18% fedt)

2,400 kg Isvand

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,070 kg Wienerp?lse Sonderklasse

10.34 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

WIENERP?LSE

Opskriftnr: 27-0206

Fremstilling
Oksek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven.

Oksek?det fyldes i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Lynprofi FC7, saltet og 1/3 af isvandet tils?ttes.

N?r det er lynet fint ud tils?ttes Wienerp?lse Sonderklasse og 1/3 isvand.

Der lynes til en temperatur p? 12-14?C.

Til sidst tils?ttes de hakkede snitter og det resterende isvand.

Der lynes til den ?nskede finhed er opn?et.

Sluttemperatur ca. 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal.18/20 (DK99034).

T?rring
Ved 45?C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?dssnitter 42%, oksek?d 38%, vand, salt, krydderier (chili, peber, paprika, muskat, ingef?r, koriander, persillerod), dextrose, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 301, E 330), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top