Ingredienser

0,350 kg Kogt pasta (penne)

0,300 kg Kalkunschnitzler

0,070 kg Dekora?Sambalsauce Chili Soja Light

0,050 kg Porrer, i ringe

0,040 kg Guler?dder i strimler

0,030 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0,020 kg R?dl?g i ringe

0.86 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SAMBAL MAR. PASTABUND MED KALKUNSCHNITZLER

Opskriftnr: 85-0164

Fremstilling
Kogt pasta, guler?dder i strimler og porrer i ringe blandes med den afvejede m?ngde Dekora Sambalsauce Chili Soja Light.

Herefter fyldes blandingen i bunden af en ovnfast emballage.

Kalkunschnitzlerne l?gges ovenp? den marinerede pasta, hvorefter koteletterne pyntes med r?dl?g i skiver og bacon i tern.

Tilberedning
Kunden tils?tter fl?de til retten f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min. eller til k?det er gennemstegt.

Serveringsforslag
Kan serveres med friskt bagt flutes.

Ingredienser:
Kogt pasta 42%, kalkunschnitzler 36%, marinade 8% (vand, sukker, krydderier (chili, l?g, hvidl?g, karotter), SOJASAUCE (vand, SOJA, HVEDE, salt), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), eddike, gelatine (grise), fortykningsmiddel (E 412), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202)), porrer 5%, guler?dder 5%, bacon 3%, r?dl?g.

Go to Top