Ingredienser

3,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

3,000 kg Snitter u/sv

2,000 kg Isvand

2,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

0,200 kg Rowunit? til Bondekonens Stegep?lse (I13400)

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,030 kg Profrisk EU

0,025 kg Ramsl?g, Sk?ret

10.525 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BONDER?VSGRILLER MED RAMSL?G

Opskriftnr: 27-0366

Fremstilling
Grisek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles p? k?l.

Oksek?det hakkes igennem 8 mm hulskiven.Grisek?det lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Lynprofi FC 7, alt saltet, samt 3/4 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet til en bindefars tils?ttes de hakkede snitter, Profrisk EU, Rowunit til Bondekonens Stegep?lse og det resterende isvand.

Lynes til en god emulsion er opn?et. Det hakkede oksek?d og Ramsl?g snittet mixes til sidst i, s? det bliver j?vnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Grisetarme 28/30 (DK99030) eller anden ?nsket tarm.

T?rring
Ved 50?C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt. 
Grisek?d 38%, grisek?dssnitter, oksek?d 21%, vand, salt, dextrose, krydderier (peber, koriander, ingef?r), maltodextrin, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidanter (E 300, E 330, E 301, E 331, E 316), stabilisator (E 451), t?rret ramsl?g, krydderiekstrakter konserveingsmidler (E 262, E 250). I naturtarm.

Go to Top