Ingredienser

0,500 kg Grisekoteletter u/ben

0,500 kg Paprikasauce (G83960), se opskrift p? posen

0,125 kg Cocktailp?lser

0,100 kg Champignon i skiver, konserverede dr?net

1.225 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KOTELETTER I FAD

Opskriftnr: 96-0105

Fremstilling
Grisekoteletterne steges til en kernetemperatur p? 75?C.

Krydres evt. med salt og peber.

Paprikasaucen laves efter anvisningen p? posen eller opskrift 95-0041.

De stegte koteletter l?gges i bunden af en ovnfast emballage, champignon og coctailp?lser kommes ovenp? og til sidst h?ldes paprikasaucen over retten.

Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 20-25 min. ved 160?C.

Serveringsforslag
Kan serveres med ris og gr?n salat.

Antal salgsenheder
Opskriften er til 1 salgsenhed, passende til 4 personer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisekoteletter 45%, paprikasauce 45% (FL?DE, vand, maltodextrin, krydderier (paprika, l?g, peber), modificeret majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, salt, sukker, stabilisator (E 415), krydderiekstrakt), cocktailp?lser, champignon.

Go to Top