Ingredienser

4,000 kg Skinke, hel m/ben (18% fedt)

0,120 kg Tirolese

0,080 kg Nitritsalt (DK40018)

0,080 kg R? Schinkat R

4.28 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

TYROLER SKINKE

Opskriftnr: 59-0014

Fremstilling
Skinken udbenes og inderl?ret frask?res, s?ledes at man har et plant k?dstykke.

Skinken gnides grundigt med krydderiblanding, R? Schinkat R og nitritsaltet.

Modning/rygning
Skinken l?gges p? k?l i 5 dage, hvor man vender og gnider k?det hver 2. dag.

K?d og krydderi vakummeres og l?gges p? k?l i 7 dage, hvor man vender k?det hver 2. dag.

Skinken modner herefter 7 dage, afvaskes i koldt vand, hvorefter den koldryges indtil ?nsket smag og farve.

Kan evt. eftermodnes til ?nsket fasthed.

Serveringsforslag
K?det sk?res i tynde skiver p? p?l?gsmaskine og anvendes i burgerbolle eller som forret med honningmelon.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 30% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Skinkek?d 134 g, salt, krydderier (peber, alleh?nde, eneb?r, koriander, hvidl?g, kanel, basilikum, merian, oregano), hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, smagsforst?rker (E 621), antioxidant (E 301), konserveringsmidler (E 252, E 250).

Go to Top