Ingredienser

1,000 kg Oksek?d (10-12% fedt)

0,960 kg Fl?de 38%

0,500 kg Isvand

0,320 kg Koldt vand til sauce

0,180 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,150 kg Bacon i skiver

0,130 kg Dekora?Bearnaise Sauce FB

3.24 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

UDG?ET - OKSERULLER MED BACON OG BEARNAISE SAUCE

Opskriftnr: 97-0083

Fremstilling
Koldt vand til sauce (0,315 kg), fl?de og Dekora Bearnaise Sauce FB blandes og koges igennem til sovsen er j?vn.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Det hakkede oksek?d blandes med isvand (0,500 g) og Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode.

Farsen afvejes (ca. 120 g), formes og omvikles med bacon.

Steges i ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Okseruller og sauce kommes til slut i salgsemballagen.

Antal salgsenheder
Opskriften er til 7 salgsbakker med 200 g sauce og 2 stk okseruller i hver.

Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 20 min. ved 150?C.

Kan ligeledes opvarmes i mikrob?lgeovn.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret med pommesfrites og mixed salat.

Ingredienser:
Er beregnet p? et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Okseruller 55% (oksek?d, vand, bacon, HVEDEMEL, krydderier (l?g, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike), sauce 45% (FL?DE, vand, dextrose, modificeret majsstivelse (E 1422), salt, sukker, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderier (estragon, l?g, peber, gurkemeje), antioxidant (E 330), stabilisator (E 415), krydderiekstrakt, sm?raroma).

Go to Top