Ingredienser
3,500 kg Grisek?d (8-10% fedt)
3,000 kg Snitter u/sv
2,500 kg Isvand
0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563
0,500 kg Emmentaler
0,100 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)
0,090 kg Nitritsalt (DK40018)
0,030 kg Profrisk EU
10.57 kg
Læg varer i kurv
GRILLP?LSE MED EMMENTALER OG HVIDL?G/ROSMARIN
Opskriftnr: 27-0274
Fremstilling
Grisek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.
Grisek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter saltet, Frankfurterblanding FB nr. 563, og 2/3 af isvandet tils?ttes.
,N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter, Profrisk EU og det resterende isvand.
Der lynes til en god emulsion er opn?et.
Dekora Hvidl?g/Rosmarin og emmentaler i sm? tern mixes i, til det er j?vnt fordelt i massen.
Sluttemperatur 12-14?C.
Stopning
Stoppes i grisetarme 28/30 (DK99030).
T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.
Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.
Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 45%, grisek?dssnitter 21%, vand, EMMENTALER 5 g, kartoffelstivelse, HVEDEMEL, VALLEPULVER, krydderier (hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g, peber, l?g, muskat, kardemomme), salt, dextrose, rapsolie, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 331, E 300, E 316), konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm.