Ingredienser

3,500 kg Grisek?d (8-10% fedt)

3,000 kg Snitter u/sv

2,500 kg Isvand

0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563

0,500 kg Emmentaler

0,100 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)

0,090 kg Nitritsalt (DK40018)

0,030 kg Profrisk EU

10.57 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLP?LSE MED EMMENTALER OG HVIDL?G/ROSMARIN

Opskriftnr: 27-0274

Fremstilling
Grisek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.

Grisek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter saltet, Frankfurterblanding FB nr. 563, og 2/3 af isvandet tils?ttes.

,N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter, Profrisk EU og det resterende isvand.

Der lynes til en god emulsion er opn?et.

Dekora Hvidl?g/Rosmarin og emmentaler i sm? tern mixes i, til det er j?vnt fordelt i massen.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Stoppes i grisetarme 28/30 (DK99030).

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 45%, grisek?dssnitter 21%, vand, EMMENTALER 5 g, kartoffelstivelse, HVEDEMEL, VALLEPULVER, krydderier (hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g, peber, l?g, muskat, kardemomme), salt, dextrose, rapsolie, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 331, E 300, E 316), konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm.

Go to Top