Ingredienser

4,000 kg Oksefilet

0,300 kg Serranoskinke

0,200 kg Artiskokhjerter, grillede, dr?nede

0,200 kg Semi dried cherrytomater

0,120 kg Dekora?Marinat Kryddermarinade

0,080 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft

4.9 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MIDDELHAVSSTEAK MED SERRANO OG ARTISKOKKER

Opskriftnr: 75-0321

Fremstilling
Oksefileten skæres i steaks, som marineres i den afvejede mængde Dekora Marinat Kryddermarinade og Dekora Middelhavskrydderi Antisaft.

Der lægges grillede artiskokker og semi dried cherrytomater på hver steak som til sidst omvikles med en skive serrano skinke, så man kan se fyldet.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 10-15 min. eller til en kernetemperatur på 58°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med tzatziki og grillede kartofler med tomater.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Oksefilet 82%, serrano skinke 6%, grillede artiskokker 4%, semi dried cherrytomater 4%, marinade 4% (rapsolie, krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), coated salt (salt, palmeolie), krydderiekstrakter).

Go to Top