Ingredienser

4,000 kg Griseslag m/ sv

2,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,400 kg Dekora?
Marilet Hvidl?g Oregano

6.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PORCHETTA STEAKS

Opskriftnr: 71-0641

Fremstilling
Griseslaget tilsk?res og trimmes for bugstrimmel og bl?d sv?r.

Det resterende sv?r ridses og slagene sm?res indvendigt med ca. halvdelen af den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g Oregano.

Grisem?rbraden afpudses og marineres i den resterende del Dekora Marilet Hvidl?g Oregano.

Den marinerede m?rbrad rulles inden i slaget.

Stegen enkelt sn?res og sk?res i passende skiver af ca 3-4 cm.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 45 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med krydrede kartofler og dampede majs med sm?r.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisebryst 63%, grisem?rbrad 31%, marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, oregano, rosmarin, persille), salt, sukker).

Go to Top